's Ochtends start de koffiebar Booze&Beans om 08.00 uur de dag op met huisgebrande koffie en een verse croissant of brownie.
’s Middags serveert Grandcafé – Restaurant Mr. Mofongo een heerlijke lunch. De cappuccino's en de befaamde nacho macho vallen hier altijd goed in de smaak.
’s Avonds kunt u voor een prachtig diner en een drankje bij Mr. Mofongo terecht. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor het verzorgen van een feestelijke borrel! Neem gerust eens contact met ons op of kom eens langs!
Keuken geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur voor de lunch.
Keuken geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur voor diner.
Robotarm, distilleerderij en meer
Wat dit horecaconcept echter werkelijk uniek maakt, is de cocktailbar op de eerste etage. Hier vind je robotarm Armando die de 56 verschillende huisgemaakte likeuren, rums en gin inschenkt uit de acht meter hoge likeurenkast. Dit type robot heeft normaal gesproken alleen medische en industriële toepassingen; Mr. Mofongo is het eerste bedrijf ter wereld waarbij de robotarm het verlengstuk is van de bartenders. De cocktailbar, met klassieke cocktails en varianten met een spannende twist, is onderdeel van Mofongo’s Distillery.
Mofongo’s Rooftop Winebar is de plek waar innovatie en beleving samenkomen. Er worden hier zo’n 70 verschillende wijnen geschonken uit de gevestigde oude, maar ook nieuwe wijnwereld. Geselecteerd door onze sommelier, eigenaar Beijk en Máximo Mofongo zelf, die gezamenlijk vele wijnreisjes hebben gemaakt de laatste jaren. We maken hier gebruik van een uniek robot-tapsysteem, waardoor je de meest exclusieve wijnen gewoon per glas kunt bestellen, een zogenaamd "wine-by-the-glass-concept". Daarnaast wordt hier een global food kaart gevoerd met mooie internationale gerechten om te delen.
In de distilleerderij, een etage hoger, wordt drank vanaf basisingrediënt tot eindproduct zelf verwerkt: van kwalitatief hoogstaande gin tot de meest zuivere wodka. De gast staat middenin het proces van het maken van likeuren en andere bijzondere dranken met ingrediënten uit de hele wereld. Vanaf de bar is er namelijk vrij uitzicht op de bovenliggende etages waar twee koperen stookketels, grote vaten met huisgeblende rum, de stookruimte en de infuseerkamer te bewonderen zijn. Hierdoor is het proces van likeuren trekken en drank stoken en lageren volledig transparant. Tevens beschikt het bedrijf over een koffiebrander waarmee dagelijks bijzondere koffiesoorten uit diverse continenten gebrand worden.
Lees meer