Chef Steven Klein Nijenhuis is sinds oktober 2016 eigenaar van Herberg Onder de Linden in Aduard. Zijn eerste eigen restaurant was In de Molen in Onderdendam, dat hij in 2013 is gestart en waar hij binnen een jaar een Michelinster kreeg. De Michelinster is meeverhuisd naar Aduard.
Bij Herberg onder de Linden werken wij met de mooiste producten van dichtbij. Fruit, kruiden en bloemen uit eigen tuin, honing van eigen bijen, groente uit de permacultuurtuin Tuin voor Zwaantje, lokaal wild, brood van lokale granen en veel wild pluk. De gerechten zijn spannend doordat wij veel fermenteren en wij een voorliefde hebben voor de intense smaken uit Azië. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke keuken en hierdoor maken we bewuste keuzes in onze ingrediënten. Bijna alles lokaal, geen zuivel en geen rund- en varkensvlees zijn voorbeelden van deze keuzes. Dit resulteert in een keuken die anders is dan anders met veel creativiteit.
Graag verrassen we u met onze smaken!