Solliciteer gelijk
Functie Titel: Bedrijfsleider
Aantal uren: 38 uur per week
Opleiding & certificaten: Sociale Hygiëne
Taal benodigdheden: Nederlands
Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
Functie omschrijving:Wij zoeken
Een (assistent) bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor het organiseren en plannen van events. Iemand die onze gasten ontzorgt en volop laat genieten. Iemand die het s’Amuse team informeert, leiding geeft op de werkvloer en graag meedenkt.
s' Amuse Cateraar is een full-service cateraar in Groningen met twee eigen locaties:
De BuitenSociëteit aan het Paterswoldsemeer en Landgoed De Coendersborg in Helpman.
s’Amuse luistert naar de wens van de gast. Dit kan zijn voor een bijzondere locatie om te dineren, samen of met 2000 gasten, maar ook een kok aan huis of een compleet verzorgde bruiloft; je kunt van s‘Amuse alles verwachten. Het is pas echt genieten wanneer gerechten, drankjes, entourage en sfeer op elkaar zijn afgestemd.
Wat ga je doen?
Binnen s’Amuse ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je verzorgt de planning voor events waarbij je optimale service aan onze gasten verleent en ervoor zorgt dat alles van a tot z geregeld is. Hierbij heb je nauw contact met het team en de keuken. Je bent het gezicht van de organisatie. Je vindt het leuk om veel contact met mensen te hebben en met communicatie en social media bezig te zijn.
Bij een aanvraag voor een event breng je de wensen van onze gasten in kaart in een persoonlijk gesprek en je vertaalt deze naar een op maat gemaakt voorstel. Vervolgens heb je zowel persoonlijk, telefonisch en per e-mail contact met onze gasten. Door je enthousiasme, je gunfactor, je horeca denken en professionaliteit weet jij mensen aan je te binden. Bij het event zelf ben je altijd aanwezig om de kwaliteit te waarborgen en stuur je het s’Amuse-team aan. Dit kan zijn bij vergaderingen, congressen en bij feesten en partijen. Samen met het team en een wisselend aantal parttimers maak je iedere dag weer het verschil.
Jij hebt:
• Horeca in je DNA
• Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
• Een hands-on mentaliteit
• Gevoel voor saleskansen in de markt en je weet deze om te
zetten in mooie opdrachten
• Je geeft leiding aan medewerkers bij een partij en werkt zelf mee
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal
• Je voert gesprekken met (potentiële) opdrachtgevers
• Ervaring op gebied van communicatie en social media
• HBO werk- en denkniveau
Aangezien je regelmatig aanwezig bent bij evenementen is het voor jou vanzelfsprekend ook ‘s avonds en in het weekend te werken.
Wat bieden wij?
• Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband
• Aantal uren: 32 tot 38 uren per week met een passend salaris
Solliciteer gelijk