Gin Tonic: één van de meest veelzijdige drankjes die horecaondernemers op de kaart kunnen zetten. Op 14 maart 2016 organiseert Foodyard een inspiratiesessie voor dit specifieke drankje in Groningen.
Op maandag 14 maart organiseert Foodyard Groningen een inspiratiesessie waarbij te ontdekken valt wat de Gin Tonic zo bijzonder maakt en hoe er een eigen ‘signature Gin Tonic’ gecreëerd kan worden. Er valt te variëren tussen diverse smaken tonics, gins, supplementen en garnituren, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit.
Fevertree
De eerste 100% natuurlijke tonic water ter wereld. Ontstaan uit onvrede over de kwaliteit van de mixers/frisdranken zijn oprichter Charles Rolls en Tim Warrilow de wereld over gereisd op zoek naar de beste ingrediënten voor hun premium tonic.
Foodyard
Foodyard biedt ruimte aan culinaire professionals van vandaag om te werken met de producten en trends van morgen.
De inspiratiesessie vindt op 14 maart 2016 plaats in de Foodyard Groningen van 13.00 – 15.00 uur. Aanmelden kan hier.