World of Barista is medio 2012 opgericht door Ulas Tarakci die na jarenlange ervaring als Barista en trainer zijn eigen onderneming is gestart met als hoofddoel zijn passie te delen en zijn kennis te vermenigvuldigen.
World of Barista is het startpunt voor iedereen die passie heeft voor koffie en hier graag meer over wil leren wij bieden dan ook volop aanbod in workshops en trainingen, zowel voor bedrijven als individuen.
SCAE BARISTA SKILLS FOUNDATION
SCAE (De Speciality Coffee Association Europe) is een organisatie voor kwaliteitskoffie met een trainingsprogramma en certificering voor Barista’s.Het SCAE Barista Skills Foundation training is de eerste stap naar het professionele niveau barista.
Als je slaagt voor dit examen ontvang je een officieel barista-certificaat van de Speciality Coffee Association of Europe en word je ingeschreven op de website van SCAE als gecertificeerde barista. Onder begeleiding van een van onze professionele Barista, verdiep je je in de wondere wereld van koffie. Lees meer >>>
SCAE BARISTA SKILLS INTERMEDIATE
SCAE (De Speciality Coffee Association Europe) is een organisatie voor kwaliteitskoffie met een trainingsprogramma en certificering voor Barista’s. Het SCAE Barista Skills Intermediate training is de hoogste stap naar het professionele niveau barista.
Als je slaagt voor dit examen ontvang je een officieel barista-certificaat van de Speciality Coffee Association of Europe en word je ingeschreven op de website van SCAE als gecertificeerde barista. Onder begeleiding van een van onze professionele Barista, verdiep je je in de wondere wereld van koffie. Lees meer >>>
SCAE BARISTA SKILLS PROFESSIONAL
Barista’s, koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers en particulieren die al in het bezit zijn van een SCAE Barista Skills Intermediate certificaat en die verder de diepte in willen met betrekking tot hun kennis en vaardigheden. De training gaat verder in op detailniveau over de wetenschap, processen en koffiezet methodes, daarnaast wordt er ook bedrijfsmatig aandacht besteed aan de kosten, werkroosters en gastenbeleving. Lees meer >>>