
Stichting KEI slaat een nieuwe weg in!
De Groningse KEI-week heeft zich in ruim vijftig jaar ontwikkeld tot een ambitieus en maatschappelijk betrokken studentenevenement.
De Groningse KEI-week heeft zich in ruim vijftig jaar ontwikkeld tot een ambitieus en maatschappelijk betrokken studentenevenement.
Zwolle is wederom de goedkoopste terrasstad in Nederland, Groningen gemiddeld en Amsterdam de duurste, mede doordat hier de grootste prijsstijging was.
Vier van de negen ingeschreven Groningse bedrijven zijn door naar de 2e ronde van de Café Top 100.
De vakantie moet nog komen of is voor velen al begonnen. We kennen het wel, heerlijk op de camping, in het hotel of een appartement in Nederland of het buitenland.
Per 1 augustus dit jaar sluit na 37 jaar open te zijn geweest eigenaar Theo Mulder definitief de deuren van Restaurant De Pauw.
Nederland is een koffieland. We drinken enorm veel koffie. Zowel thuis als in de horeca. Tegenwoordig vind je een koffie op elke hoek van de straat en barista’s maken steeds exotischere koffiebereidingen.
De Terras Top 100 2019 is bekend en Belgisch Cafe De Pintelier is nummer 52 geworden .
Via facebook vertelt De Drie Gezusters dat de komende editie van Groningen On Ice (De ijsbaan op de Grote Markt van Groningen) niet zal organiseren.
Op 20,21 en 22 juni kan Groningen weer volop genieten, want dan vindt de feestelijke 25e editie plaats van Swingin’ Groningen. Het publiek wordt ook in 2019 getrakteerd op crossovers van jazz, funk, soul en groove.
Studenten van Noorderpoort organiseren van 18 tot en met 21 juni het jaarlijkse showcase festival ImpressFest.
Tijdens de introductie van eerstejaars studenten in Groningen zijn de lachgas ballonnetjes verboden.
De Dag van het Bier brengt horecaondernemers, maandag 9 september in Utrecht, samen om hen verder te helpen met bier in hun zaak.
Als vakman of vakvrouw in de horeca is dit een bekende vraag. Bedenkt de chef kok een mooi gerecht en moet jij voor een passende wijn zorgen.
Het groeiende bezoekersaantal in de horeca in combinatie met het steeds grotere tekort aan chefs, vraagt om een effectieve manier van werken en een strakke tijdsplanning in de keuken.
Op zondag 2 juni 2019 presenteren De Bruine Fruitschaal en EM2 de vierde editie van het Frituur Festival.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze sit.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.