Groningse koks in het Spaanse tapas-walhalla
Afgelopen november organiseerde Bidfood een inspirerende, culinaire trip naar Sevilla (Spanje) de winnaar van de kookwedstrijd Klaar Af Kook ging mee.
Afgelopen november organiseerde Bidfood een inspirerende, culinaire trip naar Sevilla (Spanje) de winnaar van de kookwedstrijd Klaar Af Kook ging mee.
Zaterdag 3 februari heeft team ‘Spanish Inquizition’ de titel ‘Beste Quiz Team van 2018’gewonnen.
5 t/m 7 februari vindt het HorecaEvenTT plaats. Bidfood is er weer bij, met producten om te proeven, innovaties om te ontdekken en specialisten om te ontmoeten. We zien je graag op onze stand!
Op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 is het carnaval bij eetcafé Taveerne Rabenhaupt in het centrum van Groningen! Waarom afdalen naar het zuiden van het land, als je gewoon in je eigen stad carnaval kunt vieren?
Het jaar 2018 is begonnen en zo ook de voorbereidingen voor de 50ste KEI-week!
Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want in cafés door heel Nederland worden in die week allerlei bijzondere en leuke activiteiten georganiseerd voor een gezellige avond uit.
Lang hoefde Han Plaggemars (36) niet te denken over een naam voor zijn nieuw te openen keldercafé aan de Oosterstraat. Merlot was het eerste wat in zijn gedachten opkwam.
Mannen van Nederland houden ervan om een biertje te drinken met vrienden in de kroeg. Only for Men wil uitzoeken welke kroeg, de meest mannelijke kroeg van Nederland is. Zodat iedere man weet waar hij terecht kan voor een ouderwets gezellige mannenavond.
Om te weten te komen welk bier u het beste kunt combineren met oliebollen kunt u bij collega Arvid Bergström het beste in beraad gaan: die heeft er namelijk letterlijk het boek over geschreven.
Op 30 en 31 december kun je bij Taveerne Rabenhaupt aan het Gedempte Zuiderdiep terecht voor ambachtelijke oliebollen en appelbollen!
Horecabedrijven met een lange geschiedenis zijn in de stad op de vingers van één hand te tellen. Een van die weinige bedrijven is De Negende Cirkel op de hoek van de Poelestraat en de Peperstraat.
De biologische kaasfondue van het Gronings / Amsterdamse Kaas in ’t Bakkie is woensdag 13 december 2017 verkozen tot Beste Product van het Jaar 2017-2018 in de categorie kant-en-klaar maaltijden.
Bij de Stadtlander kun je op zondag-, maandag- en nu ook op dinsdagavond, vanaf 21.00 uur, genieten van de Speciaal Bier Actie!
Op zaterdag 16 december organiseert Baxbier in samenwerking met studenten van de minor Eventmanagement van de Hanzehogeschool de eerste editie van 050 brouwt.
Dalebout (47), die al voor 50% eigenaar was, heeft met ingang van 1 december de aandelen van Frans Kappenburg (68) overgenomen en is daarmee de enige eigenaar geworden van de Martini Hotel Group en heeft door deze transactie de toekomst van dit mooie bedrijf gewaarborgd.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze sit.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.