Eetcafé De Stadstuin neemt restaurant De Markies over
Eetcafé De Stadstuin gaat uitbreiden. Restaurant De Markies aan de Koninginnelaan zal begin oktober plaatsmaken voor het nieuwe eetcafé.
Eetcafé De Stadstuin gaat uitbreiden. Restaurant De Markies aan de Koninginnelaan zal begin oktober plaatsmaken voor het nieuwe eetcafé.
Enige tijd geleden mocht ik bij Hotelschool Den Haag, vestiging Amsterdam, een lezing geven aan studenten over speciaalbier binnen de gastronomie.
Groningers maken kans om een jaar lang gratis naar Pathé te gaan door het delen van een uitgaansfoto.
Zaterdag 26 augustus komt er hoog bezoek in de Chaplin’s Pub aan het Zuiderdiep! Alberto Gómez Trabazos, brouwmeester bij “In Peccatum” uit Ourense in Spanje zal met trots zijn bieren aan de gasten van Chaplin’s laten proeven.
Café De Witte Raaf zit als een juweeltje verscholen in een zijstraatje van de vismarkt, vlakbij Der Aa-kerk. De ronde bar waarboven petroleumlampjes de houten plafonnetjes sieren, vormt het hart van de oude bruine kroeg. Op 1 september 2017 zal De Witte Raaf heropenen.
Noorderzon schenkt de komende jaren bier van Hertog Jan tijdens het festival.
De jubileumeditie van Proeven in Groningen gaat niet door.
Zondag 27 en maandag 28a augustus vindt de 5e editie van het Grachtenfestijn plaats georganiseerd door Stichting Grachtenfestijn en Progress Events.
In Groningen is de gemiddelde prijs voor een rondje € 22,55, een stijging van 1,6 % ten opzichte van het voorgaande jaar.
Ivo is internationaal biersommelier, entertainer en horeca-expert. Heeft een onmetelijke passie voor bier, horeca en gastvrijheid. Ivo zal maandelijks een column schrijven voor Horeca Groningen.
Na een spetterende lustrumeditie van de Horecabeurs Noord Nederland in 2016, vindt dit jaar op maandag 2 oktober 2017 de zesde editie plaats van HBNN in de Martinikerk in Groningen. Deze beursdag zal geheel in het teken staan van ‘smaken verschillen’. De economie groeit en ook horecabedrijven profiteren daarvan mee, er wordt weer flink geïnvesteerd, geïnnoveerd en gestart. Nieuwe horecaconcepten als: tijdelijke pop-up bedrijven, ‘All you can eat’-restaurants met wereldkeuken, winkels met horeca gedeelde en
Tot een aantal jaren terug bood het grootste gedeelte van de Nederlandse horecagelegenheden een kleinschalig assortiment wijnen met daarin weinig keuze.
Brasserie Staverden is op plek 1 geëindigd van de Terras Top 100 2017 van vakblad Misset Horeca. Dat is maandag 3 juli bekendgemaakt.
Omdat we niet willen dat het weekend van 23-25 juni 2017 ieder jaar in het teken van Assen staat heeft Grunn zijn best gedaan om te zorgen voor een hoop evenementen in onze eigen stad.
Zes koks streden in drie rondes afgelopen zaterdag vanaf 11.00 uur ’s morgens tegen elkaar bij Klaar af Kook in Groningen op de Vismarkt. Binnen dertig minuten tijd moesten de koks een gerecht bereiden en presenteren.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze sit.
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.