Voilà gaat weer koken! Het restaurant gaat vanaf 2 april weer koken, voor afhaal en bezorgen. Geen verrassingsmenu, maar een gastronomisch drie gangen aspergemenu bereid met verse, lokale producten.
Het is mogelijk om het menu af te halen of te laten bezorgen in de stad en omgeving (do t/m zo 16:00-18:00). Wil je het voorjaar proeven? Plaats dan alvast een bestelling.
On y va!
Voilà on tour. Wij komen naar je toe. Met de asperges van Meinardi, de garnalen van Solt uit Zoutkamp, ham van Waddenvarkens Uithuizermeeden en het Ommelander tarwebrood van Luuks Brood hebben wij een waanzinnig driegangenmenu samengesteld.
Onderstaand menu is vanaf donderdag 2 april voor afhaal en bezorging beschikbaar (do-zo).
Amuse
panna cotta van doperwt | hangop van limoen en munt | gepofte wilde rijst
Voorgerecht
Aspergesoep | Zoutkamper garnalen van Solt | peterselie-eulie oet Grunn
brood en beurre noisette
Hoofdgerecht
Asperge à la Flamande
(Asperges van Meinardi | ham van Waddenvarkens | kriel aardappelen | eiersaus | peterselie)
Dessert
Aardbeien Romanoff à la Voilà